29/4

har precis varit och gymmat med Linda på helex, nu ska jag gå coh duscha. Imorgon är det valborg, vad händer då ?: )
 Hoppas att ni haft en bra dag ! ;)

Heejs

saknar thailand med älsk<3


28/4

nu sitter jag här mätt och belåten, har ätit pannkaka och gott var det. Men mitt huvud spränger, huvva :/
Idag var det en lång dag på skolan, tisdagarna är alltid så långa.. Är hemma efter fyra, måste ju åka bussen hem också, men det är skönt att åka buss när man är trött och speciellt på morgonen, då kan man bara sitta och lyssna på musik medans dom andra får gå till skolan haha :P Men inte för att det är så lång resa precis, det är inte ens tio min typ:P men dom som bor längst bort i rutvik åker 40 min.. så det är väldigt stor skillnad. Vi borjar åtta och de måste hoppa på bussen 07.20, missar man den bussen så är det inte så roligt för det går inte nån efter det, det är den eller ingen alls ;)

Ska nog ta sista bussen in till stan som går vid sex haha :P och ska träna på helex. Sen ska jag gå till alex mor och vänta tills han kommer hem, han ska till björn och dem ska jaga ;P Och det är ju andra avenyn idag, det får man ju inte missa ;)

Joline : )



   Måste bara lägga upp en bild på världens sötaste prinsessa! Alex lillasyster, Joline : )

26/4

Har jätte ont i magen idag igen.. Har varit och hämtat min moppe, den har stått hos morfar under vintern. Har tvättat den så nu glänser den ;) haha.  Pappa höll på att tvätta sin jobbar bil, och när vi väl höll på så tog vi andra bilen också så nu har vi rena bilar också, dom blir ju alltid så skitiga när man har varit i stugan.. ;P

Idag så ska jag fara och träna på helex. Sen så kommer ju min pöjk hem från gränsen idag så det blir nog att umgås med honom ikv :)

Puss på er! :)


25/4

I morse när jag vaknade så kände jag mig inte alls bra, hosta och jätte mycket mensverk.. Varför är det vi tjejer som ska lida igentligen? Dåligt planerat av gud tycker jag ;)

Så jag tog det bara lugt på morgonen, såg film och gjorde faktiskt bort lite käxa, skönt att ha det understökat ! :) Sen så blev jag less på att vara inne, på morgonen var det inte så fint väder men det klarnade upp så då tog jag på mig joggingskorna och for ut på en joggingrunda, kände efteråt att det kanske inte var så smart, det var inte så mysigt för min hals.

Sen så åt jag lite, satt ute i lusthuset och åt, första gången för iår ;) Sen så for jag in till stan med mamma i sista sekunden innan som stängde, köpte mig ett örhänge. Mamma skulle lämna igen ett tar skor.

Vet ni vad vi gjorde sen ? Vi gick till helex och köpte årskort där ! GRYMT!! ;) haha, ne men det är skönt att ha det nu igen, det är så tråkigt att fara ut och springa tycker jag, huvva! :) Så imorgon så blir det att fara dit och träna :)

Ikäll så ska jag vara med Nathalie och Nathalie, ska bli roligt eftersom att det var en evighetsen man var med dom, vi satt ju typ ihop jag ch Nathalie för ett tag sen, ne men det ska bli roligt, får se vad vi hittar på, blir nog bara att ta det lugnt, mycket att snacka om när man inte varit med varandra på så länge :)



                                                 



18.11

Gu vad jag är trött, hade tänkt göra nå med eve ikv men hon har typ fått halsfluss stackarn.. Så det blir inte att umgås med henne, har som haft tanken hela dagen på att jag ska fara ut och springa men är så trött så det får nog bli imorgon, hoppas att det blir kanon väder! : ) kanske blir att vara med linda ikv, lutar åt det hållet iaf hihi : )

16.52

När jag kom hem från skolan så for jag med pappa en sväng och handlade och sen så for vi till min farbror stigge. Nu ska jag snart äta middag. Alex har farit till gränsen över helgen med några kompisar, skaburbian skulle spela så dom får det nog jätte roligt där : ) Dom som har franska på våran skola och går i nian har fått fara till Paris idag, fuusk! så vi har bara varit tre tejer i klassen idag och vi har bara sett film på skolan i stort sätt, slött och skönt må ja säga!

Men vad ska man göra ikväll??


Torsdag

hopas ni mår bra alla ?:)

Jag gör då det, förutom att jag har lite hosta, får hoppas på att det inte bryter ut .. Har haft rethosta några nätter så jag har inte tränat men idag så for jag ut och sprang ändå, det var väldigt härligt för det är ju så fint väder :) så skönt att det är ljust så sent nu också.

Efter skolan så har jag sprungit, duschat och ätit. Min moster ringde också och sa att dom skulle komma och gratta mig idag. Dom gjorde inte det i tisdags för hon hade jobbat natt så hon var inte så pigg. Så min kväll ser väl ungefär ut så, moster kommer hit med kusiner och sen så vet jag inte om alex skulle komma, får se hur det blir med den saken : )

Ha en bra kväll :)


Tjejlista 2009

TJEJLISTA 2009

Har du ett par blåa string? - halv blåa :p
Vem var den senaste du pussade? min pojkvänn Alexander <3 
Trivs du med det ? Jadå:)
Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil ? - ett antal :)
Gillar du nån nu ? - absolut
Vad gjorde du inatt ? - sov hos alex mamma:)
Och i förrgår natt ? - Sov jag hemma med alex :)
Vad gör du innan du ska sova ? - ser ofta tv ett tag
Kan du prata med din mamma om allt ? - nästan
Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid ? - jag vet inte, tror det
Har du varit gravid ? - Nej, det har jag inte.
Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig ? - är förlovad 
Choklad eller glass ? - glass
Push-up eller T-shirtbh ? - push-up
Stövlar eller gymnastikskor ? stövlar
Kjol/klänning eller jeans ? - vet ej :)
Hemstad/ort:  Luleå
Hårfärg - Just nu rött

Tio saker om ditt liv.

1. Har du nånsin varit kär? - Ja
2. Tror du på kärlek? - Ja det gör jag
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - Jo, det har jag verkligen..
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta ? - Ja, det har jag..
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän ? - nehh.. :)
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom ? - Nej
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon ? - har ett förhållande:)
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare ? - vet inte.
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Absolut  : )

Antingen eller

1. Kärlek eller pengar? -  Kärlek
2. Vin eller öl ? - svårt, tycker inte om nå av de
3. Dag eller natt ? - dag
4. One night stand eller förhållande ? - förhållande.
5. Tv eller internet ? - internet
6. Pepsi eller cola ? - cola
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll ? - beror på : )
8. Färgfoto eller svartvita ? - svartvita
9. Telefonkontakt eller face to face ? - face to face
10. Bilddagboken eller myspace ? - bdb


" Har du någonsin .. "

1. Har du nånsin blivit upptäckt när du smitit ut ? - kommer inte ihåg.
2. Har du nånsin viljat ta livet av dig ? - njee,..
3. Har du nånsin gjort något du ångrar ? - ja, det har jag.
4. Har du hoppat bungy jump ? - nej, hade aldrig vågat.
5. Har du nånsin gjort slut ? - ja det har jag.
6. Har du nånsin ätit en hel tårta ? - nej, har varit sugen men aldrig så sugen ;)
7. Har du nånsin önskat någon att göra sig riktigt illa ? - Ohja!
8. Har du nånsin gått på bio ensam ? - Haha neeh !
9. Har du nånsin tyckt att världen suger ? - jodå, det har jag.


10 snabba

1. Saknar du någon just nu ? - ja.
2. Är du glad ? - Jajamensan :)
3. Är du fundersam ? - njee
4. Är du uttråkad ? - jo det är jag ;p
5. Är du tysk ? - Nej
7. Är du italienare ? - Nej
8. Är du fransk ? - Nej
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta ? - Absolut
10. Gillar du någon just nu ? - Jag älskar min Alexander av hela mitt hjärta.


22/4

Igår var då min födelsedag, mamma undarade om jag ville bli grattad på morgonen eller på eftermiddagen och jag valde eftermiddagen eftersom att det blir så tidigt att stiga upp annars, det är inte som när man var jätte liten, då kunde man ju inte sova, man låg i sängen och försökte sova så att det fort skulle bli ens födelsedag men det gick ju inte för man hade så ont i magen och sånna saker. Så kanske man ändå hade sovit någon timma och vaknar fem och flyger upp ur sängen och vill ha presenter, så var iaf jag och jag tror att det är vissa som känner igen sig i det också. ; )

Av mamma och pappa så fick jag pengar till min tatuering, pengar till nya skor som jag ska ha på balen, pengar till gym kort på helex och en ny jacka. Av alex så fick jag rosor, present kort på HM och han har hållt på att säga att han har köpt min present på biltema och alla jag sagt det till säger " men han skämtar ju, helt klart" men jag visste inte vad jag skulle tro riktigt. Men iaf, jag fick en present av honom från biltema också och gu vad jag skratta, jag vill ju så jätte gärna bli frisör som många säkert vet. Och då sa han när jag fick paketet " du ska ju bli frisör och jag var bara tvungen" Och det var en docka med en massa plast leksaker till, kammar, hårfön, och en massa annat. Det var verkligen roligt iaf ;)  Och av morfar fick jag pengar. Alex mamma kom också och av henne så fick jag presentkort på gina :) Av fam Andersson så fick jag pengar, Sanna och Jonna hade gjort ett par örhängen och ett mobilsmycke som jag fick också:) Av Evelinas familj så fick jag ett jätte fint halsband, ett hjärta var det :)

Igår så var vi även på en föreläsning, det var Blondinbella som skulle hålla den på sf bio, det var rätt kul att lyssna :)
Men idag har jag varit på stan med Eve och Stina, vi var och fikade för att Stina ville gratta mig, jag fick en present av henne, det var en bh och ett par trosor till det, sjukt fina var dom verkligen, :) Och köpte också ett par jeans från gina, ett par som är som trasiga, dom var jätte fina. Köpte även skorna som jag ska ha på balen.

Nu är jag hemma och har precis ätit kyckling och ris, ska försöka sätta mig med matten ett tag för vi har matte tationella imorgon, känns tungt.. Jag måste verkligen klara det för annars så kanske han sänker mig, och det får verkligen inte hända för jag behöver alla poäng jag kan få för att jag ska kunna komma in på frisör. Sen klockan sju så kommer mina kusiner hit, Lisa och hennes kille Mattis och Mia med hennes kille Markus och ska gratta mig :) Sen ska jag nog bara ta en dusch och gå och lägga mig för jag är verkligen jätte trött.

Ha det så briia ! :)

20/4

Slutadee tidigt idag, redan 13.30 för vi har tema vecka på skolan.. Alla jobbar med de man har som elevens val, alla på skolan men inte våran klass, vi ska ha teknik hela veckan för annars så kommer vi inte hinna ha det och då kan vi inte få betyg i det så... Ikv så är det nå möte vi ska till krakow, stavning ? haha :P ja men skit samma, det är iaf möte om det ikv, men det skulle bara vara en halv timma som tur var : ) Sen ska jag hem och då ska alex komma så ska vi baka lite till imorgon :) Jag fyller ju faktiskt år imorgon :)  Jaja, nu ska jag gå och sola solarium, ha det braa! :)

Slö dag !

Söndagar är slö dagar.. Jag har varit med pojkvännen hela dagen, vi vaknade kring ett och såg talang och hjälp jag är med i en japansk tv serie. Sen så fikade vi frukost och jag tog mig en dusch och sen for vi till hans mor och har varit här hela dagn och bara tagit det lugnt, ska sova här också så det blir att ta bussen från stan imorgon till skolan, gu vad jobbigt att skolan börjar nu igen, men det blir bara närmare och närmare sommarlov så det är ju positivt iaf : )





                              En bild på mig och Älskling från Thailand <3


LöRdAg

Har precis lagt mig i sängen, väldigt skönt måste jag säga för jag frös så. Det är bara det att det är tomt, för mycket plats över i sängen, alex är inte här men han kommer senare. Har varit i stan hela kvällen med linda, varit med lillalex också (: Vi var på donken också, jag och linda kom överens om att vi skulle äta fyra sånna där 10 kronors hamburgare var, men linda tyckte inte om de så jag och lillalex pressa! haha

Dagen började iaf med att jag vaknade hos anna, och klockan tio tog jag bussen till alex mamma och somnade om när jag kom dit till klockan halv två typ, sen körde vi hem björn för han hade också sovit över hos honom, sen for vi hem och gjorde tacos och såg lite på tv. Sen for han för han skulle och basta och sånt med hans kompisar, och linda kom till mig:)

Känner verkligen hur trött jag är, orkar nästan inte hålla öppet ögonen så jag tror att jag ska krama om kudden nu faktiskt. Btw så fyller jag år på tisdag ;)   GodNAtt folket :)

Fredag!

Igår  när jag vaknade så smsade jag Eve och frågade vad hon sysslade med och om vi skulle gör någonting. Hon var med hennes pojkvänn Kim, och dom gav förslaget att vi kunde ses på stan, så mamma köre in mig till stan kring ett tiden, vi kollade inte så mycket i affärer utan gick direkt och fikade, det var jätte gott och trevligt men guu vad jag fikar, nu får jag ge mig alltså, haha! Sen så orkade vi inte vara på stan längre så då bestämde vi oss för att fara hem till Eve så vi tog bussen till henne och hemma hos henne så gjorde vi mat, jag och Eve lärde oss ett nytt kortspel också som vi blev lite innsatta i. Och vi såg filmen ,prinsessas dagbok 2 haha, jag valde ;) Sen for vi in till stan vid åtta tiden för att Kim skulle ta bussen hem och jag skulle träffa alex. Alex kom och hämtade mig vid buss station och då hade han med sig Björn och Andre också men alla var hungriga så då får vi på donken! Sen hem och sov :)

Har precis vaknat så nu har jag inte allt för stora planer, men ikv blir det att umgås :)

Ha det briia !


typiskt!

Det blev stan idag också för min och Johannas del. Sen så när vi hade varit på stan i någon timma så kom mamma in för att vi skulle gå och boka tatuerings tid till mig. När vi kommer in där så säger jag vad jag vill göra och vart och det var inga problem och sen så fick jag en tid.. Och den tiden var 12 på dagen, och så säger mamma " men kan hon komma hit själv då nu när jag har varit här och sagt att det är okej, eftersom att hon är 16" Och då säger dom " ne men då får du inte tatuera dig"  åhh lite less jag blev då... Vi trodde ju att det var okej att tatuera sig när man var sexton med föräldrarnas tillåtelse. Dom frågade inte hur gammal jag var, men när mamma sa att jag var sexton så sa dom ju att jag inte fick och att vi inte skulle ha sagt någonting.  Så typiskt!

Men min kusin skulle tatauera sig i boden imorgon och han känner han som ska tatauera honom så ska fråga om han skulle kunna boka en tid hos honom till mig. Det är ju en present från mamma och pappa till mig så jag vill ju göra det så fort som möjligt, så jag blev lite bitter när dom sa att jag inte fick, men då ska jag göra ett nytt försök i boden :)

Vi har precis ätit middag och ska gå ut med hunden och sen så ska vi gå och sola :)

Johanna åker hem imorgon....

Ha det så bra! :)

21.12

Ooj, vad jag känner mig tjock! har precis varit hos morfar och fikat, och ni kanske vet hur det brukar vara när man far till äldre människor, det är inte bara en billa utan allt man kan tänka sig! Plus att när jag och Johanna var på stan idag så gick vi på sub och fikade, jag tog kladdkaka som var grymt god och kladdig, kladdkaka är alltid lika gott! Johanna tog en stor muffins, verkligen big ;) måste nog fara ut och springa imorgon.

Kom ju på att det är andra avenyn ikv men ska se det sen på datorn. Sen ska vi nog bara ta det lugnt resten av kvällen kanske spela lite gh och nörda! ;)


12.04

Jag och Johanna har precis sett klart en film som vi började se igår kväll som heter Främmande fågel, den var 177 min lång men nu har vi iaf sett klart den och den var bra:)

Det är ju så härligt att det är fint väder idag också :) jag hoppas då på att det håller i sig !
Jag och Johanna ska då göra oss klara om ett tag för att fara in till stan, kanske äta lite innan. Det är ju så knäppt med bussarna här i Rutvik, dom börjar gå kring sex på morgonen och sen så går dom en gång om timmen till klcokan tio, sen är det ett stort hopp till två.. Men det är sånt man får ta, man kan ju inte få allt ;)


:)

Kom hem från Emma för ett tag sen, hon har hjälpt mig med bloggen, väldigt snällt av henne, tack så mycket Emma! :) Det tog mycket längre än vad jag trodde att fixa, nog fattade jag att det inte var det enklaste men nu är det gjort iaf:)

Ska snart hämta Johanna inne i stan, hon är framme i Luleå 20.25 :)


Sool!

Åhh vad skönt och roligt att solen visar sig ! Har precis varit ute och gått en sväng med alex, har suttit ute och ätit glass och kladdkaka också, mycket smarrigt!

Jag och alex har sovit hos hans mamma i natt, hon har varit i överkalix så vi var där på kvällen och grillade och hade det mysigt. Igår så var vi också ute i skogen och skulle jaga bäver, men vi såg ingen så vi får ta ett nytt försök när snön är borta ;)

Och ikv så kommer Johanna hit :) hon sitter på bussen nu, stackan hon är inte framme fören 20.30 ikv.. ;p Det känns som att det var jätte länge sen man såg henne så det ska bli roligt att hon kommer, hon ska vara här till torsdag, vet inte riktigt vad man ska hitta på men om det kommer fortsätta vara sånt här bra väder så blir det nog mycket att vara ute :)




Jag och johanna i somras:)

Påsk lov

Har precis gjort en ny blogg, jag har haft en tidigare men detn tog jag bort för ett litet tag sen eftersom att jag inte hade skrivit på väldigt länge, senaste inlägget var dagen före julafton.. Och då har jag ju inte varit allt för acktiv men nu har jag ju gjort en ny blogg och jag ska skärpa mig med skrivandet, ska försöka skriva när jag har tid :)

Idag så blev det en väldigt tidig morgon, hade ställt veckarklockan på 04.50 för att jag skulle åte hem det Mats från stugan, han skulle hem och jobba så då for jag hem med honom. Var hemma kring halv sju och gick och la mig direkt och sov till elva ungefär. Sen gick jag och duschade, ringde och väckte alex, dum som jag e ;) men han är iaf här nu och sover ;)

Jag skulle vilja göra min blogg snyggare men jag vet inte riktigt hur man gör, jag är så dålig på sånt där, men Emma är snäll och skulle hjälpa mig när hon kommer hem efter helgen :)


Har varit i stugan sen torsdags, dom hade ju lovat att det skulle bli fint väder men det var det inte, eller inte då sol iaf och det är  ju det som man vill ha. Men vi var ute hela dagen igår iaf och körde skoter, sen på kvällen så bänkade jag, sanna och jonna oss framför tv:n och såg talang, det är alltid lika roligt att titta på.

Ikv så ska jag och alex hem till hans farfar och äta middag, nästan hela hans släckt kommer tid så det blir nog trevligt, sen vet jag inte vad vi ska göra senare men vi hittar säkert på någonting eller kanske bara är hemma och ser film och tar det lugt, får se :) 

Ha det så bra ! 



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0