1, 2, 3...

1. Tre ord varför du sist spydde? - det var så länge sen, minns inte
2. Vad gjorde du 08:00 imorse? - var i skolan
3. Vad gjorde du för 30min sen? - vaxade benen
4. Vad hände dig 1995? jag fick en lillebror:)
5. Vem fick dig att skratta senast? - Mami
6. Vilken färg är din borste? - rosa
7. Vad köpte du sist? - Nötter
8. Vilken färg har du på din tröja? - brun
9. Var förvarar du dina pengar? - lite överallt;)
10. Hur var vädret igår? - Kassst!
11. Vad ser du framemot? - Sommarlov :)
12. Snarkar du? - nix
13. Vad är 15? - en siffra?
14. Vilken skostorlek har du? - 37-38
15. Vill du klippa dig? -  jo de vill jag verkligen, ska nog göra de snart.
16. Är du över 25? - inte över 25 år.
17. Pratar du mycket? - ah de gör jag dog
18. Kollar du på O.C? - Joo
19. Har ditt namn ett "x" ? neej.
20. Känner du ngn som heter Steve? Inte de :P
21. Hittar du på egna ord? - ingen aning :P
22. Är du en typiskt svartsjuk person?  - lite
23. Vad har du för mobil? -  en sony ericsson
24. Vem ringde dig senast? - Min alexander
25. Biter du på naglarna? - njee
26. Har du lockigt hår? - nej, vågit
27. Vilken konsert ska du på härnäst? -  Ingen aning.
28. Vem är den sämsta personen i ditt liv just nu? -  finns ingen sådan!
29. Hur många gånger har du svurit idag? - har inte räknat precis.
30. Vilket ord säger du ofta? - vet inget speciellt ord jag brukar säga, nån annan som vet kanske '? :)
31. Ska du till skolan/jobbet imorgon? - nej jag ska till pålen med skolan.
32. Vem sa du ''jag älskar dig'' till sist? - Alexander <33
33. Vad borde du göra nu? - sova för jag är så sjukt trött, jag borde också packa till imorgon men jag ska snart till skolan igen så de är ingen ide att sova.

28 maj

Har precis vaxat benen, inte allt för skönt men de är sånt man får ta när man är tjej helt enkelt. De är ju mycket bättre än att raka benen, de växer inte alls ut lika fort,  men de är bara de att det är så sviningt dyrt. Men mamma är ju fotvårdare och hon vaxar ben också så då får jag vaxa dom gratis.

Idag så ska alla vara på skolan från sex till åtta, vi ska visa upp ceniskan tillexempel. Och de har varit så mycket gorm kring de där men de kommer nog gå bra iaf. De handlar om en talangskola, de kommer vara en massa folk som kommer att uppträda framför en jurry, som jag är med i faktiskt. Och sen så kommer det att vara ett träningsläger där man har en andra chans för att kunna komma in på skolan. Men de som känns så jobbigt är att de kommer vara hur mycket folk som helst som kommer att kolla på den.. Aja de får gå som de går helt enkelt.

Förresten, jag har fått tattueringstid den 21 juni : ) ♥

15.26










Jag vet inte hur är de är med er andra, men jag skulle kunna få sommarlov nu. Jag gör ingenting längre på skolan, har redan lämnat in allting. Men en sak har jag kvar och de är att jag ska göra ett extra matte prov, eller de kanske till och med var två, ett med miniränare och ett utan och de skulle vara ganska stora också. De ska jag göra för att jag ska kunna höja mig till vg. Jag hade vg, men blev sänkt efter nationella så nu måste jag skriva vg på de här provet annars så får jag inge mer än g. Men jag orkar inte plugga till de, då kommer jag bli så stressad, de är lika att bara göra de jag kan, så får jag se hur de går, jag kan ju inte förlora nå på de iaf, han kan ju inte sänka migt till ig iaf.

Nåja, jag sitter på skolan, några ser film och andra spelar cs.. och jag sitter här och skriver, jag har precis sett en film så därför så orkar jag inte se en till. Så vi har ju som sagt inte allt för mycket att göra, känns onödigt att komma hit till skolan när man skulle kunna göra någonting annat..

Min förkylning blir bara sämre, så min mor tyckte att jag skulle stanna hemma, men jag gick till skolan ändå..

Förresten, jag ska fara till auswitch på fredag morgon med skolan. Ska vara till måndag, vi ska gå omkring där på lördagen och kolla och sen så är de typ fritt på söndag så då ska vi gå på stan, finns tydligen bra med affärer.
Men de kommer nog vara jobbigt att gå omkring i auswitch en hel dag, se alla små skor, klänningar, hår och allting sånt :s

25 maj

Snoret rinner, ont i halsen, blåsor i käften, trött och början till mens. Jag är helt slut, jag vaknade klockan tre inatt och kunde inte somna om. vred och vände mig om men jag kunde inte somna, så de slutade med att jag väckte alex kring fem och frågade om jag skulle följa honom ner och fika innan han skulle fara, så de gjorde vi. Sen när han for klockan sex, ja då var de ju bara två timmar kvar tills jag började, så jag gick och la mig i sängen och förökte somna, men icke de. Så gick upp och fikade en gång till sen så åkte jag med Linda till skolan.

Har varit till vårdcentralen och frågat om jag kan få pencelin, men icke de heller. De är så slöa på de där stället, de säger typ nej till folk bara för att de ska slippa anstränga sig de minsta lilla.

Ska iaf följa alex till sjukhuset snart, han ska fara och rönka tån. Sen blir de bara hem och lägga sig i sängen och bara ta de lugnt, slå på någon film eller någonting liknande.

Vill bara bli frisk så att jag kan börja träna!♥

23 maj

Det blev verkligen lyckat igår, en rolig kväll!

Vi var ju och bowlade igår, Maria var så kaxig före och sa at on verkligen var kung på de och att jag inte skulle ha en chans, men ojdå, jag vann visst ;) hihi, där fick du Maria! ;)

Sen så for vi hem till mig, på vägen hem så såg vi en död hare, ligger de nästan överallt :s Men när vi kom hem så bestämde vi oss för att baka kladd muffins, men då hade vi inte nå ägg hemma, men då ringde vi Annelie och Sofie och frågade om de ville komma och fika och de ville dem, så då sa vi att de var tvugna att fara och köpa ägg.
Vi tänkte att killarna kanske skulle kilja komma och fika, och victor är ju som galen och går med på allting så vi gjorde en speciell bit till honom med sambolo elic, de är ¨så sjukt starkt, men han var ändå så full så han åt, inte allt dock men.. Sen så klippte vi honom flint, tycker verkligen synd om dig victor.



De är så dåligt väder så de blir nog bara att ta de lugnt ikv med min älskling♥

Jag älskar dig mest av allt / din Alex ♥


Dagens

Maria skulle ringa och boka en bowling bana till ikv.

ist för att säga
" Hej jag heter maria och jag skulle vilja boka en tid till klockan åtta"
Så sa hon
" Hej de är Maria och jag skulle vilja boka en tid till klockan åtta"

Hon är så söööt! :)

22 maj

Kom hem från stan för ett tag sen, har varit med Maria, jag köpte ingenting men den där bruden Maria köpte grejjor, jeans, skor, nagelack.. : ) Vi har suttit utanför kh och stekt lite, var så otroligt skönt i de härliga vädret.

Ikv så ska jag och maria fara och bowla, kommer bli så sjukt roligt för de var verkligen längesen jag var och bowla, kommer nästan inte ens ihåg sist jag var och bowla, tror de var förra året med klassen eller nå..  Sen så ska vi nog fara hit till lilla byn och se film, vi sa också att vi skulle spela 500, hon lärde mig de igår så nu är de bara träning som gäller så att jag ska kunna vinna mot bruden!♥

21 maj

Kom precis hem från Stina, jag spenderade mitt natt där. Kom hem till henne kring halv tre, de var riktigt roligt igår med bad och lekar : )

Jag smsar med Maria och det lutar nog åt att jag kommer att spendera min dag med den sötisen (  :

Nu ska jag hoppa i duschen, eller kanske sova ett ta, har inte riktigt bestämt mig ännu ;)

Wowhoww!

MVG i slöjd! :):)

Nu är de bara taggning till ikv som gäller!! ;)

Pizzza

De har hänt (värsta) grejen här i rutvik idag, rutviks pizzeria har öppnat idag. De var smockat med bilar på parkeringen, hela rutvik måste ha käkat pizza idag alltså! Vilket drag haha, men de lär nog inte hålla i sig så här hårt men de kommer då lätt fungera bättre än de som varit förut där, de var goa pizzor iaf! :)

Känner mig så pigg, har varit till vårdcentralen idag och kollat om jag typ hade halsfluss eller någnting liknade för jag har blåsr i käften, inte allt för mysigt men de är typ bara för att jag är förkyld, de var iaf inte halsfluss som tur var.

Har varit ute sen jag kom hem från skolan med linda, men hade så ont i huvudet så de var dags att gå in å vila upp sig till imorgon för då är de lagfest som gället! ;)

Lite bilder



Nu börjar de kännas som sommar :)



Ska bara börja med att säga att vi hade det väldigt trevligt igår hos stina :)

Har haft avslutning idag med innebandyn, vi spelade brännboll mot en massa andra lag, de var sjukt häligt, bra väder, springa i gräset utan skor! Mycket härligt må ja säga ! Men de där med brännboll är nog inte riktigt våran grej.Exempel så att nu förstår, vi vann mot pojkar 98 med ett poäng och vi förlorade med herr laget med 59-7. De är inte så mycket att komma med direkt men vi hade en trevlig dag iaf ;)

Ska snart fara till Maria, ska äta middag där och sen så kommer alex och andre, sen så lär vi väl fara någonstans.

Ha en bra kväll♥

15 maj

Har precis ätit lite gröt. Slutade innan lunch för vi hade ingen musik idag :) Vi skulle ha slutat ett så de var ju skönt. Skulle ta bussen till stan efter skolan för att träna med Maria, men jag orkade inte vara på stan i tre timmar innan hon kommer in, så jag for hem först, far in till stan när hon slutat.

Sen efter jag tränat så är de bara att fara hem och duscha och göra sig klar för att fara och gratta Stina som fyller år idag :) Blir nog väldigt trevligt!



GRATTIS STINA!



                             Grattis lilla gumman, 16 år idag :) Love you!

Magnus Betner



Gammalt klipp men så sjukt bra :)

14 maj

Har precis gjort klart mitt korsstygn som vi måste göra i slöjden för att kunna få bättre betyg och jag är så dålig på de och de är inte så lätt att få allting likadant med kryssen. Började så sent med de så jag har inte hunnit göra så mycket på de så de är ju skönt, brittan ( slöjd lärären) sa att det var okej. Men hon är så sur så hon kommer säkert inte att höja  mig, även fast jag har kommit till slöjden varje dag och jobbat. Hon sa ba" har du alla poäng som du behöver nu då ? jag ba" jag behöver ju alla poäng jag kan få. Hon " ja men kommer du inte in så är det väl meningen med de också." Så de låter ju inte precis som att hon ska höja mig.. Men man kan ju allitd hoppas!

Jag kom hem ungefär kring sju idag, har varit på stan med Carro och Eve. Vi har letet present till Stina som fyller år imorgon:) Vad vi köpte kan jag inte skriva om hon skulle läsa ;) Men jag tror hon blir väldigt glad iaf : ) Sen så gick jag på helex och tränade.

Alex ringde för en litet stund sen, han har varit och kört cross på banan första gången i år, han har brytit stor tån lill gubben. 

ha de så gött :)

hemskt!

Jag blev så orolig när jag fick veta vad du hade gjort igår, jag trodde inte att det var sant, kändes som att de där händer bara i filmer. Du ska veta att jag är väldigt glad över att du är tillbaka. Har inte kunnat tänka på någonting annat än att jag vill att du ska komma tillbaka, så därför var de så skönt när jag fick veta att du var hemma nu, love you kusin ♥

Flo rida- Right round


17.33

Jag är så trött!
de är så mycke i skolan nu i slutet, sista rycket. Stannade på skolan till halv fem idag, mycket bra gjort av mig måste jag ju ändå erkänna ! Stannade och sydde på min klänning så den är snart klar. Men vi måste ju göra ett korsstygn också och det är ju inte allt för lätt kan jag då meddela! bläää

Min kväll ser ut så att jag ska sälja jord ikv också med laget.. Sen så kommer jag sova gott när jag kommer hem. Längtar tills jag får krama om kudden och min Alexander, hihi :)

11 maj

Pappa har grillat, har precis ätit och jag är verkligen mätt och belåten. De var en lång dag i skolan idag, men vi har för de mesta bara suttit ute i solen och haft det mysigt : ) De är så härligt när man kan börja sitta ute utan att behöva frysa, masssor med myss! :)

18.30 så ska jag vara på kansliet, vi har lagjobb ikv. Förra veckan så delade vi ut papper om att man kan få beställa skit (plant jord) Som vi ska dela ut idag och imorgon.. Får väl se hur långe de tar, de står på hemsidan att vi ska hålla på till 22.00 men jag hopas verkligen att dom skojas !

Känner att jag vill vila ögonen ett tag men då kommer det vara så jobbigt att fara iväg sen, ska ju typ fara om en timma så det är nog ingen större ide, så jag får helt enkelt klara mig utan att sova middag idag.



23.48

Det blev en mycket lugn dag, imorgon blir det nog att fara och träna på helex om det är bättre med förkylningen. Men den är ju så envis så de väntar ju se om det blir nå :)

Sov gott puss (  :


9 maj

Igår så slutade jag skolan klockan ett, for hem och vilade ögonen ett tag, sen så hade jag ställt veckarklockan på fyra för jag skulle vara på helex klockan fem,  träna med Stina :) de gick bra, men gu vad jag är svag i armarna, måste bli lite ändring på de hihi :)
Sen så for jag hem och duschade,  for hem till Linda och gjorde mig i årding där, sen blev det skaburbian :)

Gu vad det är tråkigt väder idag, vad gör man en sån dag då det är dåligt väder? Det brukar ju bli en slapp dag med film och sånt men jag vet inte vad som händer idag, det blir väl bara att ta det lugnt, jag måste plugga plugga plugga också, sista rycket nu så min dag ser väl ut ungefär så.. Sen vet jag inte om jag och alex ska gå påp bio, vet inte om det går någon bra, nån som vet ? = )

Nu ska jag nog hoppa i duschen och städa litei mitt rum, alex ligger då och sover som en stock.. : )


22.03

Jag hittade den, så nu kan jag siva gott hihi : )

Sov gott pusss♥

fan :/

Åhh det kan inte vara sant! Jag fick en ny pinsett av mamma som hon har beställ och hon sa " tappa inte bort den här nu för den kostar 200 kr" Och det var kanske två timmar sen och jag hittar den inte nu :S....

7 maj

Idag så har jag spenderat min dag på skolan, alla for hem med bussen som gick klockan två ungefär. Men absolut inte lilla duktiga jag, jag stanade kvar på skolan till klockan fyra, jag var tvungen att vara kvar på slöjden så att jag har någon chans att kunna höja mig. Sen kom min far och hämtade mig, hämtade pizza och for hem och tjocka. Nu ligger jag här i sängen, kläder över hela golvet som vanlig.. Jobbigt att bara kolla på, man vet ju att man måste plocka upp det nån gång men ändå så slänger man kläderna på golvet bara.. Jag kan få ryck och stor städa, så är det fint i kanske högst två dagar och sen blir det katasrof igen.

Som ni kanske vet så har jag en pojkvänn som jag är förlovad med som heter Alexander Snell, världens bästa är han! Och jag älskar honom över hela mitt hjärta, då vet ni ;) hihi ♥♥♥

Puss och kram ! :)

: )

Måste bara skirva att det har varit en underbar kväll med Maria, puss på henne ♥

6 maj

Skönt att vara ledig idag, har sovit ut och bara tagit det lugt. Kopplade in gh, har inte spelat det på år och dar känns det som och det märktes, det kan jag lova er. Har precis duschat, ska fara till Maria och jag måste äta nå men mamma skulle inte börja med maten än så det blir att värma en billy pizza, lyxigt jag vet. Ni blir nog lite läskade när ni läste det där ;)

Men efter jag ätit så ska mamma köra mig till henne och vet inte vad vi hittar på med det blir nog roligt, första gången jag far till den coola bruden!

Nu ska jag äta, puss ha det bäst!

Kul grej ;)

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 -vad står det där?

Lapparna var så tättskrivna att det var helt omöjligt att det var helt omöjligt att läsa vad det stod på dem utan en ytterst närgången inspekton.


2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?

En tv.


3. Vad var det senaste du såg på tv?

En film, De vuxna.


4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:

22.10, den var 22.12


5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?

Min hund som rör sig


6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?

Vid sju, då delade jag ut reklamblad med laget.

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?

Vad maria skrev


8. Vad har du på dig?

t- shirt byxa, bh och trosa


9. Drömde du något inatt? I så fall -vad?
Nej det gjorde jag inte.


10. När skrattade du senast?

När jag pratade med maria nyss på msn, vi kan verkligen ingenting om att designa en blogg ;)


11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?

Ramar med kort, spegel, lampa och tavla


12. Har du sett något konstigt på sistone?

spöket laban;)


13. Vad tycker du om den här utmaningen?

Jovars, bra tidsfördriv.


14. Vilken var den senaste film du såg?

De vuxna. Se den inte! 


15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?

köpa ett hus, och då skulle jag kunna skaffa barn :)


16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.

Jag har en tvångstanke, nästan varje gång jag åker bil så måste jag räkna de där pinnarna som är på sidan av vägen.


17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?

Bättre regler, att inte poliserna skulle bry sig och jaga folk för skit saker.


18. Tycker du om att dansa?

kan vara kul, men det är inte riktigt min grej.


19. George Bush?

Det var förra USA:s president


20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?

Ofelia om det blir en tjej och Ludde om det blir en kille, vill ha två barn.

22. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?

Det skulle ha varit härligt att bo utomlans  


23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?

Hallij halloj? haha


24. Vilka fyra personer vill du ska svara på de här frågorna?

Alla såklart! :)


20.35

Kom precis hem, har varit och delat ut reklam blad med laget i gammelstad. Om nå jord, sen ska vi och dela ut jorden nästa vecka, men det gick jätte fort. Alla kom med cykel men jag kom med bil, mamma körde så det gick fort att bli klar. Härliga Sofie och Blom åkte också, mycket najsiga brudar ! :D

Blom hade med sin klänning som jag ska ha på balen och den är hur snygg som helst!, så snäll att jag får låna den, tack giirl ! :)

Nu ska jag nog ta  mig en dusch och sen lägga mig i sängen och glo på tv skärmen och sen så får vi se om min älskling kommer, får väl inte hoppas på för mycket ;)

Pöss :)

5 MAJ

Det går inte alltid som man tänkt sig.. Jag har ju alltid haft en dröm men jag trodde inte att den skulle gå i uppfyllese idag, så det har varit lite jobbigt idag.. Jag har sån jävla press på mig själv, det blir bara för mycket helt enkelt. Därför så är jag glad att jag har min kära och att dem finns där för mig.   ♥


                          

4 MAJ

Sitter på skolan, har bild och håller på att skriva om en stol som vi gjort. En lång dag på skolan idag, åker hem med fyra bussen.. Sen blir det nog att vara med Linda och sen fara på Helex och träna. Är ju förkyld men ska göra det jag orkar, jag får ta det lugnt.

Måste bara säga att guuuuu vad tråkig filmen var igår  : / blev verkligen besviken, fattar inte hur man kan få göra en sån dålig film så jag varnar er, hyr den INTE! på en skala ett till tio så får den 0,5! 

3/5

halloj, halloj :)

Jag sitter och ser tv, väntar på alex : )
Min dag har sett ut så att jag vaknade hos alex mamma med alex och vi gick ut på stan och åt lunch och sen så träffade vi per och andre och var på donken och sen for vi till stan och då kom maria :) Sen så for jag och alex hem till mig och åt lite, pappa visade en bil som han ska köpa, han ska nog fara och köpa den imorgon :) Sen efter det så for alex till björn och jag for in till stan och tränade på helex, skulle gå till alex mamma efter det. Men när jag tränat klart så kom jag på att jag hade glömt nycken till alex mamma, så det var bara att ringa hem och fråga om dom kunde komma med den, och det kunde dem som tur var. Då duschade jag och sen gick jag ner på hemmakväll och hyrde filmen DE VUXNA, Björn Gustafsson är med i den :) Och en stor godis påse blev det också, sitter bara och väntar på alex så att jag kan sätta på filmen innan jag somnar ; )


2/5

Idag så vaknade jag och min älskling kring elva, fikade och for sen till hans pappa, han skulle byta däck på sin cross för han och björn skulle ut och köra men det verkar nog inte bli så, han var hos björn nu och dom skulle börja göra hamburgare och sånt så det blir nog inte av ;P

Men sen så kommer dom hit så ska vi bege oss till per och sitta där ikv, kanske blir att fara till pite om vi hittar någon bil vill säga ;)

1/5

Igår så var vi hemma hos alex mamma. en massa folk kom så det var ju trevligt : ) Men senare så blev de knaas, men det är löst nu iaf och det är då väldigt skönt :) Idag så har det blivit att bara ta det lugnt, suttit ute i sköna vädret, underbart! Älskar verkligen sommar, man känner sig mycket piggare, på vintern så är man mer deppig än på sommarn, då är det sol nästan hela tiden, bättre än så blir det ju inte ;) 

Nu resten av kvällen så ska jag och alex fara hem till rutas och se nån film och bara ta det lugt, har ont i huvudet och så.. Men ha det bäst, Puzz


RSS 2.0