29 juni

heej,

Han som jag skulle tatuera mig hos i torsdags hörde aldrig av sig den dagen, och han svarade inte heller när man ringde så jag for hem till honom men han var inte hemma, alltså världens största idiot!! han har inte hört av sig ännu och jag skiter fullständigt i honom. Har varit på aeon idag och jag har tid den 4 september, dem hade inge innan de. Men de känns jätte bra iaf, där blir man inte lurad iaf.

27 juni

Problem att veta vad man ska ha på sig ikv, sk på boden alive iaf :) 

Så nu är de bara gå och rensa garderoben för att kolla vad man hittar för någe.

Ha en härlig kväll! ♥

25 juni

Har jobbat på cafét i kyrkbyn idag, jobbade där lite igår också. Ska jobba lördag och söndag också, hoppas de blir mer efter de  : )

Idag händer de nog inte så mycket mer än att jag ska tatuera mig ! :D:D

Ni får hålla utkik på bilder.

Puss ♥

22.51

De blev inte att vara med söt Maria idag, har varit på innebandy möte och sen så for jag och Stina och tränade på helex, vi körde ben och mage, känner idag att jag typ inte kommer kunna stå på benen imorgon.

Imorgon så ska jag och Stina upp ganska tidigt och träna, sen efter de så ska jag till Maria en sväng och vi kanske drar in till stan, jag skulle behöva de iaf, beställa klipp tid och kolla på ett par tränings byxor.

Men nu ska jag och alex se lite tv.

Ha de bra ! ♥

14.11

Hej blogg läsare, den här dagen har inte börjat bra. Har bråkat med mamma och pappa, eller mest med pappa, går inte att vara omkring honom när han är på dåligt humör. De började med att mamma sa att han kan hjälpa till lite här hemma, att han iaf kan göra mat när han är sjukskriven och är hemma hela dagarna, då  blev han på dåligt humör, sen går de bara ut över alla andra i familjen. Så nu känns de som att jag inte orkar göra nå ..

Idag tänkte jag iaf vara med Maria, hon hade sovit hos Andre så hon var där när jag ringde, hon skulle ringa när hon var hos sin mamma, får se om vi hinner hitta på någonting idag för ska ha nå prisutdelning med laget sen med fika ooch sånt, sen ska jag och Stina och träna på helex.

Ha de bra!

lite bilder från midsommar : )



      I stuagn på midsommar, du och jag ♥






             De blev en hel del kubb ;)





                          Lilla söta Jonna i stugan : )



                                                            VI ♥

22 juni

Igår så var de ju kanon väder! Gu vad skönt de var, men idag så blåser de..
Igår så for vi till bärlinge ett tag, till alex pappa. Vi låg och solade, spelade lite kort och gjorde makaroner :  ) Sen på kvällen så var vi och grillade med per och annelie på hägnan, väldigt mysigt.

För fyra månader sen så förlovade jag och Alexnader oss i Thailand, puss på honom ! ♥

Idag känner jag mig inte pigg, har sån jävla mens verk! Men jag ska nog ta mig till helex en stund och träna, sen så ska jag och alex gå på stan ett tag efter han slutat.



               Bilder från igår kväll



                             Dit ska vi den 12 aug :  )))



                  Vi i Thailand <3

20 juni

Kom hem från stgan idag. for där ifrån kring ett tiden. Skulle gära stannat kvar för solen kom fram, men vo var tvugna att fara hem för att morfar fyller 70 idag, grattia till honom !

Jag och Aelx bokade just en utlandresa till Turkiet den 12 aug, fan vad roligt! Jag lägntar, så skönt och härligt! :D  ♥ ♥

Nu ska jag ta och riva ut allting från min garderob och städa ordentligt!

Sen ikv så ska vi fara på bio och se Johan Falk : )

Btw så är de fyra månader sen vi for till Thailand idag! :)

Ha de bäst sötnosar!  ♥

18 juni

Sitter och äter frukort, ska snart sätta mig på cykeln och rulla iväg mot fotbollsplan. Sista dagen på fotbollsskolan idag, och de innebär då alltså vattenkrig! De är de alltid sista dagen, sista passet.

Direkt efter jag slutar, 14.30 så ska vi fara till stugan, kommer att vara där över midsommar, men måste hem på lördag för morfar fyller 70.. Sen på söndag så ska jag tatuera mig i svanken! :: )

Men nu ska jag göra klart de sista innan jag kan åka.

Ha de BÄST!♥

16 juni

idag när jag vaknade så spö regnade de, roligt när man ska vara ute med ungarna och spela fotboll, inte allt för taggande måste jag säga. Men som tur var så lugnade de sig.

När jag kom hem så åt jag lite och tog en varm dusch, sen så for jag in till stan med söt Maria, kollade efter ett par nya skor. Men köpte inga, får bli nån annan dag.

Är så sjukt trött, man blir de av att vara ute i dåligt väder och leka med ungarna, men dem är så sööta allihopa!

Nu blir de film sen blir de natti natti :)  ♥

20.53

Jag och Stina har varit och tränat på helex ikv, vi var på ett boxningspass för första gången och de var grymt roligt. Men de var de sista boxnings passet de hade för i sommar så vi får sikta in oss på någonting annat helt enkelt. Jag är då helt skakis i armar och händer fortfarande! Vi får se hur mina armar mår imorgon ; )

Jag ska faktiskt få klippa Alex för första gången idag, han offra sig haha ;) Man vet ju aldrig, han kanske gråter sig till söms ikv.

Sen så blir de en ganska tidig kväll för ska upp tidigt imorgon, fotbollsskola. De började idag, jag och Josse är ledare i vår grupp och vi har nio flickor, tre stycken som är född 99 och resten är född 02, de blev nå konstigt så dem fick hoppa in i våran grupp. De är ju ganska stor skillnad på dem i den åldern, dem äldre tycker att de är barnsligt och vill göra lite svårare aktiviteter men de är ju inte allt för lätt när de andra är så små, man kan ju inte göra hur komplicerade övningar som helst med dem. Och om vi spelar så är dem ego dem äldre för de tycker att de små är för dåliga, men de löser sig nog. ♥




15 juni

Nu har jag då gått ut högstadiet, har varit jobbigt och kämpigt men nu är de över. Nu är de bara vänta och se om jag kommer in på frisör, jag längtar verkligen på att få veta om jag gör de. När är de man brukar få veta de ? :)

När jag fick mina betyg och vågade jag först inte se, men jag öppnade ju dem självklart till slut, jag fick åtta mvg:n, ett g och resten vg, så de blev 275 poäng. Så de firades då i ferdags.

Alex är världens underbaraste, finns verkligen ingen bätte än honom, han är mitt allt och jag älskar honom av hela mitt hjäta ♥



Kolla vad han har gjort, kärlek<3


14 juni

Förlåt för att jag inte har bloggat nå i helgen, men de har varit så mycket.. :) jag bloggar imorgon så får ni kolla in en sväng, ska berätta en sak som Alex gjort, lägger upp ¨nå bilder också : ) För jag ska sova nu, fotbollsskola imorgon. Hoppas de blir bättre väder än vad de har varit idag, börjar bli lite less.. Kom. kom sommar !! :D   ♥

11 juni

Just nu väntar jag bara på att de ska bli fredag, jag vill ha mina betyg nu !!

9 maj





Jag börjar klockan 10, jag tror faktiskt de är första gången vi har sovmorgon sen i sjuan, då började vi nio varje måndag, men dem slutade med de i åttan och sen dess så har vi inte haft sovmorgon tror jag ? :S Men nu är jag utvilad iaf, sov två timmar på dagen igår också så. Klockan tio ska jag vara på rutviks livs, sen far vi där ifrån hem till Yvonne, vår mentor.

Får se vad som händer efter vi slutat, kanske gör nå ryck i mitt rum och städar. Sen ikv så ska jag på möte om fotbollskolan, men de är nog inte så länge. De man gör nu är typ att gå och vänta på att de ska bli fredag!

8 maj

Vaknade precis, jag la mig och vilade efter skolan för jag var så trött, ont i huvudet och i ryggen ..

I lördags så skulle jag och alex passa hans syrra på kvällen för hans mor skulle typ ut med jobbet. Vi skulle vara hemma hos dem inne i stan men då kom vi på att vi ville till stugan så då fick hon haka på. När vi kom dit så grillade vi, spelade kubb och slog på en film vi hyrt. Sen var de bara att gå och sova. Jag hade lovat Nathalie, alex lillasyster att vi skulle bada på flotten på söndag, så blev de också. Alex badade också, såm tur var så hade vi ju bastu nära, de var inte badväder direkt, de haglade.

Idag har jag varit till skolan, hade ju kunnat vara hemma hela dagen för man gör ju inte ett skit! Imorgon ska vi hem till våran mentor, vi börjar tio och sen så ska vi grilla och typ spela brännboll. Efter de får vi sluta. Och på onsdag så är de "städ dag" , på torsdag är de brännbollstunering och sen på fredag är de skolavslutning, jag längtar så sjukt mycket, vill se mina betyg NU!!

Idag så har jag och min älskling varit tillsammans i nio månader sen vi blev tsm andra gången så vi ska på waldorf och äta ikv, massa mys :) Igentligen så skulle vi på bio med Maria och Andre men de blev inte av, de var synd för de hade varit roligt de också :)

5 juni

Har färg i håret, ska färga utväxten bara. De är så jobbigt att ha rött hår på sommaren, de bleks snabbt och då måste man hålla på att färga de hela tiden, så därför har jag tänkar på att färga de brunt igen, vad tycker ni ?

Jag fick ett sms inatt av min bild lärare, hon skrev att hon så gärna vill ge mig mitt mvg men de var svårt, för en teckning som jag gjort var inte ( mvg ) Så jag fick till uppgift att göra om den. Så jag kom hem kring halv två och satte mig direkt me de där för att göra bort de, orkar inte göra de i helgen. Så jag har suttit sen jag kom hem med de där men jag är fortfarande inte klar.. Måste ta en lite paous. Så om jag gör den här bra nu så får jag mitt mvg och jag ska se till att jag får mvg! Jag måste ju göra allt, jag har ju inga val om jag nu ska komma in på frisör, de är ju de sista jag gör sen är de bara att vänta på sommarlov.

När vi var i Polen så höll vi på å slamsa, vi skulle härma blondinbella och göra videoblogg, så vi höll på med de varje dag haha. Vi var ju dock inte seriösa, funderar på om jag ska lägga upp någon men folk kanske skulle missupfatta de fel, tro att jag är seriösa eller nå sånt. Tycker ni att jag ska göra de ? ;) hihi 



Lite bilder från balen :)


:)



Jag sitter på alex dator och kollade på bilder när han var liten, måste bara lägga upp för han är världens sötaste :) ♥

4 juni

ligger hemma hos ale mamma och ser lite på tv,  jag väntar på Maria. Ska gå på stan med henne, men jag fick sluta kring lunch för vi har absolut ingenting att göra. Så då tog jag bussen hit och sitter och väntar här, hon bor ju ändå mitt i stan, orkade inte fara hem till rutvik och sen fara in till stan, hon slutar ju ändå snart.

Jag ska inte köpa nå på stan men Maria skulle kolla på någon väska som hon kanske skulle köpa, som hon skulle ha på deras bal, blir säker ass bra !

Har köpt en present till henne får Polen som hon ska få, hon är gryymt nyfiken på vad de kan vara, hon ska nog inte förvänta sig allt för mycket, men jag tror och hoppas på att hon gillar de, annars skulle de inte vara så roligt ;)

Ikv så kommer bilderna in på bloggen så de är bara att kika in och kolla lite senare.♥

3 juni

heej bloggen.
De var ju som ett tag sen jag skrev här, de beror ju på att jag har varit borta i Polen hela helgen plus måndag. Igår så hade vi bal, så därför så har jag inte suttit vid datorn någonting.
Jag har haft de mycket trevligt i helgen, men jag hade hoppats på bättre väder, de var månligt och de små regnade hela tiden nästan.. Men annars var de bra, de var hemskt att vara i auswitch, man kan inte föreställa sig att de dött någon på nästan varje kvadrat meter, de är sjukt!

Men vi kom ju hem i måndags, och jag tycker att de sjulle ha räckt med att vara till Söndag för vi gjorde ändå ingenting, satt typ på hotellrummet hela dagen, gick bara ut en liten sväng. Men jag har haft de roligt iaf.

Igår så hade vi bal, de var också väldigt roligt :) Jag hade tänkt att stoppa i bilderna från Polen och från balen men de kan jag inte göra nu för Alex har sladden till kameran, så jag sätter in bilderna ikv eller imorgon så får ni kika :)

Men nu ska ni få höra vad som hände igår på balen. Jag, Petra, Klara, Stina och Evelina skulle hålla ett tal till alla lärare. Vi hade skrivit saker om alla lärare som vi skulle läsa upp, så skulle dem få ett diplom. På dem så stod det de vi läste upp och alla fick mvg. Och jag läste upp den sista, sen gick vi och satte oss igen. Sen så sa Chris till mig ba " sofie, kom hit". så då gick jag dit och då sa han " Ni glömde ju Johan Enström" ( våran no lärare).. Så sjukt pinsamt de var, vi hade sagt nå om alla lärare på hela skolan, till och med om dem som inte var där, men vi glömde honom!. De var sjukt hemskt :S så  vi fick gå och be om ursäkt. Men vi gav honom ett diplom idag på skolan ist. Men de är ju ändå inte samma sak.

På skolan idag så har vi absolut inte gjort någonting, sett två filmer och gjort ett mobilsmycke, de är så meningslöst, varför ska man gå dem här sista dagarna när man bara går omkring och inte gör någonting? Men mamma kom och hämtade mig kring två. Alex kommer när han slutar och då ska vi bara äta och sen ska vi fara och hälsa på pappa som ligger på sjukhuset, han har diskbrock så han har opereratsi ryggen i lördags, men han mår bätte nu som tir är. Han kanske får komma hem imorgon men de är inte säkert. Sen så ska vi fara till Alex mamma och gratta henne, hon fyllde år igår, vi har köpt ett snö armband till henne, jätte fint :) Sen så får vi se om jag hinner sätta in bilderna eller om jag gör de imorgon ♥

RSS 2.0