Torsdag

har inte skrivit eftersom att jag har varit i stugan och jobbat lite för mamma och pappa.

Jag ställde veckarklockan idag för jag hörde att de skulle bli väder och de är de ju också : ))
Jag och Maria ska fara och bada och sola, tror de blir storsand.

Idag börjat lk. Nu är de bara att tagga till inför helgen =)

Nu ska jag ta och göra mig nå frukost.

Ha de bäst.♥

Måndag

De är ju fint väder !! :D

Måndag

God morgon.

Jag gär ledig idag, självklart så har jag inte sån tur att de är fint väder.. Men jag är ledig och de är huvudsaken.

Idag så ska jag färga håret på Eve och äta hos henne, sen ska vi på innebandy träning :  )

Jag hade tänkt att fara till stugan idag och jobba så att man får lite mer pengar. Men då var inte min lillebror nå sugen på att fara idag så då blir de kanske att jag far imorgon eller någon annan gång för jag måste vara hemma på torsdag för då börjar ju lk !


lördag

Pdol igår.

Ni kanske förstår att den här dagen har varit sliten. Är trött och har ont i huvudet så jag ska gå och lägga mig. Inge jobb imorgon så jag får alltså sova ut, underbart.

god natt på er ♥


Lördag

Trodde att de skulle vara fint väder idag, jag vet inte vart jag hade hört de men jag hade iaf hört att de skulle bli 25 + och sol. De är ju varmt men de är ingen sol, de var de jag trodde att de skulle vara. Var inställd på att fara på stranden idag. Men så blev de inte, ska nog fara på pdol idag. Kul! De är bara så dyrt..

Igår så var de sista dagen på jobbet, så underbart.
Sen så for jag in till stan med Maria, köpte en plånbok och ett nit armband. Är så snål med att köpa saker nu för att vi snart far till Turkiet. Mamma och pappa pratade om att vi ska fara till Vietnamn till vintern, skulle vara grymt skönt de också.

Nu ska jag hoppa i duschen, ha de bra !

Puss&Kram

Fredag

Sista dagen idag !!
Känns så¨grymt skönt !

Idag blir de att gå på stan med Maria och Alexander tror jag också skulle hänga på : ))

Sen ikv så vet jag inte riktigt vad vi ska göra, vad ska ni göra ? : )

nu måste jag rusa, ha de bra ! kramar

Torsdag

Kom precis in genom dörren. Ska gå och duscha och sen slå in paket till Joline som fyller ett år idag. Grattis gullunge! : ))




Onsdag

Två dagar kvar att jobba. Den här veckan flyter på mycket bättre än de andra två! Men de är väl bara för att de börjar närma sig slutet. Gu vad skönt de kommer kännas när dagen är slut på fredag, då är de slut på kommun jobb, de var första och sista gången för mig kan jag då säga! Ska vara i tid och söka sommarjobb till nästa sommar.

Skönt för er som har varit lediga idag, hoppas ni inte har sovit bort hela dagen, att ni har varit på stranden eller någonting annat sånt där trevligt : ))

Var precis på en liten promenad med Billy ( hunden ) Stackarn, de är så varmt för honom. Tycker verkligen synd om hundar i typ thailand, illa!

Ska äta på ett litet tag sen bara ta de lugnt innan träning klockan sju.

Onsdag

Var klar att fara till jobbet 07.40, då brukar han komma och hämta mig. Men nu skulle han tydligen hämta upp mig sist så jag skulle kunna sova 20 min lämgre.. Surt.
Men nu är de som de är, de är iaf rätt bra väder, skulle de vara de så skulle vi måla, om de skulle vara dåligt så skulle vi röja sly, men nu är de fint så de betyder att de blir att måla ! :D Men jag skulle inte bli förvånad om han skulle säga, ne men vi far och röjer sly ist.

Vet inte hur de blir till helgen, om de blir stugan, klubbviken, pdol eller bara att vara hemma, Ska någon på Pdol?? : ))

Kram

Tisdag

Sitter hos söta Maria, har bakat kladdkaka och spelat 500, jag vann så klart ; )

Ska börja fara hem, upp och jobba imorgon ! Måste tanka på vägen hem också.

GodNatt ♥

Tisdag

Har jobbat, tre dagar kvar.
Har suttit vid datorn.
Ska göra mat.
Ska träna med Rebban.
Ska till Maria.
Tre veckor kvar tills vi far.

Ha en bra dag ! ; )


Måndag

De har varit en rolig helg, har varit på över kalix marknaden i lördags. Sen kom Alexs mamma och syster och min kusin och hennes kille. Pappa hade köpt en bad ring som man åker med bakon båten, sjukt kul var de. Några åkte vattenskidor också.

Idag var början på sista veckan på jobbet. Skönt att de snart är över. Men ska nog vara i stugan och jobba lite nästa vecka. Hoppas nu att solen kommer fram när jag slutar jobba, man kan inte göra nnat än att älska solen!

Idag så hade vi örsta träningen i hall efter uppehållet. De var sjukt roligt att börja träna i hall igen. Var sjukt less i slutet men nu var de roligt igen.

Nu ligger jag och Alex och ser Beck, men de är nyheterna nu så Alex har somnat, han är så söt. Sen så blir de att sova.

Idag fyller mina tvilling kusiner 16 år, GRATTIS till Joel och Sandra.

SovSött♥

Söndag

Har varit i stugan i helgen, därför jag inte har svarat. Kom hem för ett tag sen, har bara hunnit vara och handlat lite. Håller på att gör fika innan vi ska gå och lägga oss och se oc och sen sova.

Jag skriver imorgon.

Min lillebror fyller år idag, Grattis till honom ! :D

Puss&Kram♥

mörkt


torsdag

Ni kan inte ana vad jag gör just nu, jag färgar håret och de är inte röd färg. De ska bli brunt nu. Så  nu säger jag hej då till de röfa och välkommen till de mörka. : ))

Jag har ätit lunch och middag på rutviks pizzeria!
Har varit och köpt present till min bror.
Har röjt sly från åtta till tre.
Ska se oskldigt dömt ikv.
Sova.


GoDnAtT

Sista inlägget för idag innan jag stänger av datorn.

Nu är jag hemma från träning. Gick rätt bra, sprang och körde lite armar, ben och mage. Sitter och äter hallonkram och mjölk, sen blir de duschen och sen sängen, ska bli skönt att gå och sova, men jag gruvar mig för imorgon, då är de jobb som gäller.

Dröm sött ♥

19.13

Jag var inställd på att vi skulle ha träning idag med laget, men fick ett sms av min tränare att de blir inställd träning idag för de var för lite folk. Men på måndag ska vi börja med inne träningar, blir roligt ! Känns som att de var jätte längesen jag höll i en klubba.
Funderar på om jag ska fara på helex ist nu när de inte blev någon träning, försökte få tag på Stina men hon svarar inte. Ska försöka igen : )


OnSdAg

Började spö regna precis när vi slutade för dagen. Stefan ( våran hadledare) går mig verkligen på nerverna, jag blir bara irriterad när han öppnar käften! Han gör allting så myckane värre, klagar på allting man gör, säger aldrig nå posetivt, ler inte i onödan. Ett är då säkert, han kan inte ha fru eller barn!

Jag och Cornelia satt och rensade ogräs i en sandlåda på dagis, vi satt brevid varandra och pratade och jobbade samtidigt. Då kom han fram till oss och sa att vi måste ha 1,5 meters mellanrum mellan oss annars så kan vi hugga varnadra med spadarna i handen.  ?? HAHA, vi skrattar ju bara åt han, han är så knäpp! Och han sa till Cornelia " Cornelia du får ha de där hörnet, hörde du de ? !!  så jävla aggresiv!

Vi har gjort så att vi har varit och röjt sly halva dagen och sen gjort nå annat andra halvan. Så imorgon ska vi börja med att röja sly, sen ska vi typ vara i Rutvik och göra klart på dagis. Så då pratade alla om att vi kunde äta på pizzerian, så då frågade jag om han då kan köra förbi oss dit efter vi har varit och röjt, och då sa han att han inte visste för då skulle han få kortare rast för han skulle fara till sin pappa och äta för han kunde inte äta med oss för han var tydligen för fattig. Men efter lite tjatade så kunde han släppa av oss där,, jag fattar inte var som är problemet riktigt? Vi kör ändå förbi där efter vi har varit och röjt. Vi frågade också om vi inte kunde få fara och ta ett dopp för de var så varmt, då svarade han bara " ni har en timmas lunch!" De är bara så skrattretande.

Jag vet att jag klagar men de går fan inte att göra annat när han är så jävla sur. Allt blir 110 ggr så tråkigare då .

Idag blir de iaf att äta våfflor igen för vi har så mycket smet kvar från igår, sen blir de nog bara att ta de lugnt, de regnar ju.




07.16

Klockan är 07.16 och de är 25,5 + i skuggan! Ut med er, far till stranden!

För min del blir de att jobba.


TiSdAg

Än en arbetsdag över. Alla ska ju sluta tre. Men jag blir hämtad i Rutvik 07.40 så därför ska jag vara hemma 14.40. Jag fick ju jobb tredje perioden i Rutvik men de gick inte för då är vi ju i Turkiet så då var jag tvungen att ändra till andra perioden så då fick jag i bensbyn.

Idag har vi varit och röjt sly fram till lunch. Sen efter Lunch så har vi varit i Rutvik och rensat ogräs i sandlåderna på dagis. Kanske inte de roligaste men de är så mycket bättre än att röja sly!! Men han som vi har är ju som hitler så han kommer väl låta oss röja sly hela denna vecka och nästa.

Vi har rast 09.30. Då var vi ju och röjde sly,

Han- Vill ni strunta i rasten så röjer vi sly ist?

Jag- VI SKA HA RAST!

Han- Är de bara Sofie som vill de eller vad tycker ni andra?

Alla- ?? De är ju som skönt med rast, så vi håller med.

Han- Aha, jag tänkte att ni hinner ju mer då och de blir ju snyggare.

Som att vi bryr oss om de är grenar mitt i skogen ?.

Aja idag är de då jätte fint väder, ska nog lägga mig ute och sola ett tag. Sen när Alexander kommer hem så blir de att göra våfflor! :D




god morgon!

igår skrev jag inte så mycket, men de var inte så mcyket mer som hände än att jag var och tränade med laget på stor sand igår. Och nu är jag så sjukt trött och ska snart fara och röja sly hela dagen. De ser ut som att de kommer bli bra väder och de är inte kul när man ska jobba där i skogen hela dagen :S Man måste ju ha lång byxor och en tröja för de är så sjukt mycket mygg...

Jag vill inte jobba jag vill ligga på stranden och sola som dom flesta kommer ett göra idag!

I¨går så frågade min tränare mig om de hade ringt någon från Öjebyn för dem har ringt till min tränare och frågat efter mig, dem skulle ringa till mig och fråga om jag är intresserad att börja med dem. De är innebandy som vi pratar om nu så att ni hänger med. Jag skulle ju inte tacka ja för jag vill ju spela med mitt lag men jag tycker ändå att det var väldigt roligt att dem ville ha med just mig : D

MåNdAg

God morgon!

Sitter och äter min älskade frukost. Ska snart fara och jobba.
Ha en super bra dag allihopa så hörs vi sen :  ))

SöNdAg

Alexander har fortfatade inte kommit hem, men nu är han på väg så han är nog här vilken sekund som helst.
Jag har hållt på att göra mat i över två timmar! har aldrig gjort de förr tror jag.
Jag har gjort köttfärspaj och muffins, sen så vispade jag grädde och satte över muffinsarna och på de satte jag jordgubbar och melon bitar. Ser sjukt frästade ut så nu längtar jag tills han kommer hem. Har inte ätit nå sen frukost idag så magen skriker verkligen efter mat.

Hoppas att ni har haft en bra dag även fast de har varit dåligt väder, de blev säkert en film dag för många.

Puss&Kram♥


SöNdAg




Kvällen och natten har spenderats hos Evelina, kom dit rätt sent ändå så vi tog de mest bara lugnt, spelade lite kort och så, Maria kom också förbi : )

Skulle de inte vara fint väder idag eller har jag hört helt tokigt? Jag som hade sett fram emot att ligga ute och sola och ta sig nå dopp men de kan jag nog glömma.

Vi har sett film nu på morgonen, de blev twilight. De var första gången jag sett den, har inte orkat se den för jag är inte mycket för filmer när de är tillgjort och sånna saker. Men alla säger ju att den är så bra och att dem blir helt insatta i de och måste läsa böckerna och sånna saker, så jag kände pressen att jag måste se den. Men jag tyckte att den var bra. De trodde jag inte att jag skulle tycka men de gjorde jag. Men jag är inte sån som tycker om att läsa böcker och gör det frivilligt. Jag har typ aldrig läst ut en hel bok i hela mitt liv, jag tycker verkligen inte om de. Men om man skulle hitta någon riktigt bra så skulle de nog gå bra att läsa.

Alexander blev kvar i Pite över natten, dom har tältat, känna bra att jag for hem igår. Men dom kommer nog hem om ett tag.
Jag kom precis hem från evelina, hade tänkt att ta mig in till stan och träna.

Så nästa blir helex.

Btw de är exakt en vecka kvar tills vi far till Turkiet, jag längtar!! ♥

Puss&Kram♥




LöRdAg

Nu är jag hemma från Pite. De var häftigt att se faktiskt, men calle hade ju tagit med sig tält och hade tänkt att sova över där. När vi var där så blev Alex och Victor peppade på att också sova i tält där, jag var dock inte lika förtjust i förslaget. Men dem sa att dem skulle sova över där. Så jag hade ju som inge val, men då hände de ; ) då träffade jag Elin, hon skulle hem så då liftade jag hem med dem. Så nu är jag då hemma, pratade med Alex för ett tag sen och dem sa att dem typ skulle komma hem så de hoppas jag.


11 juli

Godermorgon allihopa! : D

Åt precis frukost, de är gott med frukost tycker jag. De är nog den bästa måltiden på hela dagen. Eller vad tycker ni ? : )

Vi ska nog bara göra oss klara och sen bege oss till Piteå, på nå racing.
Sen ikv så vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på men jag ska då göra köttfärspaj till ikv så de blir gott.

Ha de bra tills vidare ♥




10 juli

De blev inte att fara till klubbviken ikv, de blev för sent och vi hade ju inte hyrt någon stuga som vi kunde sova i. De får helt enkelt bli någon annan helg när de är finare väder också : ) Hoppas verkligen inte att sommaren är slut nu.. Känns så, dem har lovat fint väder flera dagar nu tycker jag men de är ändå bara skit, men imorgon skulle de bli fint så jag håller tummarna för de.

Ikv så har Eve och Stina varit här, alla var trötta efter en lång vecka så vi tog de bara lugnt, år kladdkaka och spelade kort.
Alex är här också med några kompisar men jag är så trött så jag gick upp, ska sova. Nu låter de kanske som att jag är värsta torrisen men jag orkade inte vara uppe mer.

GodNatt, SovGott♥


Rmk & Co


10 juli

Nu är denna vecka klar, nu är de bara att njuta fullt ut av helgen sen är de två veckor kvar.. Men de ska vi inte tänka på nu för de är absolut inge posetivt.

Hoppas att eran vecka har varit bättre, de har inte varit så bra väder men nu börjar de bli varmt, inte så mycket sol men de är ändå varmt, 22,5 här i lilla Rutvik ; )

När Alex kommer hem från jobbet så ska vi fara och handla sen ska vi nog äta tacos, åhh de ska bli så gott! Jag är väldigt sugen på de, även fast vi åt de två gånger förra helgen haha ; ) Men de är någonting som man inte blir less på så lätt.

Sen ikv så vet jag inte vad som händer men Alex pratade om att vi kanske ska fara ut till Klubbviken med maria och André, de skulle ha varit mysigt : )

Nu ska jag hoppa i duschen för jag är helt jordig.

Ha en sjukt bra dag ! ♥





9 juli

Min dag har varit lång och tråkig, jobbat idag också.

Han som vi har haft måndag, tisdag och onsdag var väldigt bra men han gjorde illa sig i axeln igår och är sjukskriven i fyra veckor så vi kommer inte ha honom nå mer. Vi fick ist en annan kille, han är jävligt sträng och ändå så är han typ 30 men händå som en sur gubbe.
Vi har lunch mellan 11 och 12 och han skulle lämna av oss där vi skulle äta och då var klockan 10.58.

Han- Men då är ni inne 10.59 så då kommer jag 11.59.

Jag- Alltså 12 ?

Han- Ne! 11.59!!

Vi kom ut 12.01 och då blev han helt galen och alla fick var sin varning.

Han- Om ni gör om de där så drar jag av en halv timma!!

Haha de är helt sjukt, jag fattar inte hur jag ska orka med jobbet och han i två veckor?


8 juli

Sitter och äter lite frukost, ska snart fara iväg för att jobba. Ser inte frem emot de iaf, väldrigt månligt och de ser ut som att de kommer att börja regna och vi som är ute och rensar rabatter ; s

Jag var hos maria igår, kul att se henne igen : ) Vi fiade min blogg som ni kanske ser : )

Men nu har jag inte tid med de här längre, Puss!♥

7 juli

Hej, kom precis hem efter än en dag jobbade till kommunen. Vi har rensat ogräs idag också, de är hur mycket som helst att göra så ´de kommer nog att bli de nån dag till och de är verkligen långtråkigt och pilligt, allt ska bort !

Idag så hade jag tänkt att fara och hälsa på Maria, var så längesen, hon har ju varit i Stockholm och röjt ; ) Jag tänkde fara till helex och träna men jag lovar ingenting, maria går före. ; ) hihi.

Ska hoppa i duschen och sen ska jag börja göra nå mat.

Jag och Linneá åkte moppe igår

Jag- Linnea hur vet du att han ska vara där?

Linnea- Jo jag känner att de börjar bli jävligt kallt!

De är inte alltid lätt att höra.

6 juli

Hej, nu är jag hemma från pajala. Det har varit en härlig helg : ) 

Måste bara säga att en del människor borde fundera på hur dem beter sig, sånt blir jag jävligt less på, man behöver inte förstöra för andra och tro att man är störst, bäst och vackrast för de är man fan inte!, tack nu har jag sagt de!
(Känner ni också så ? )

Idag var de första dagen på kommun jobbet, jag och Linnea, en annan tjej från rutvik bytte period så att vi skulle få period två, så då fick vi i bensbyn, de var det som fanns. Idag så har vi fått rensat ogräs, inte allt för roligt men dagen gick ändå rätt fort. Imorgon ska de regna och jag ber verkligen till gud att de inte ska göra de, tänk om de skulle kunna vara skit fint väder, då skulle de vara härligt att vara ute och jobba, även fast de är ett dåligt jobb.

Idag ska jag färga håret, de ser  verkligen rött ut på förpackningen, men vi får se hur de blir. Hoppas de blir bra iaf.
Min familj är i stugan, mina föräldrar har semester, eller mamma har och pappa är sjukskriven fortfarande. Så de är bara jag och alex här, myysigt. Han kommer hem kanske kring fem, då ska vi göra plättar och sen ska vi nog bara ta de lugnt, är rätt så trötta efter helgen.

Ha en bra kväll!♥

17.47

Har varit på helex och tränat och sen for jag hem till eve, vi spelade 500 men vi spelade inteklart för jag var tvungen att fara hem, ska snart och äta på golfen med min familj, de finns en resturang där. Men min lillebror vill hellre äta med sina kompisar så han sviker sin familj, far på pizzerian ist med sina kompisar, älskar dig också bror) ; )

De blev inge bio för oss igår så vi har bokat för idag ist, får se om vi hinner me de idag, jag har träning med laget ikv, de är typ för dem som inte spelar fotboll men jag vet inte om jag ska gå för jag har ju tränat idag och de är ändå inte så mycket folk, vi får se hur de blir. Plus att vi måste fara och handla till helegn, Alex mormor har stuga i pajala så vi ska vara där i helegn men Per, Annelie och kanske Maria och André, jag hoppas då på att dem följer!

Ha en super duper bra kväll!

1 juli

riktigt mysig dag igår : )
Jag for hem till Eve på morgonen och då var Kim där, vi lastade på med mat och frukt för att vi skulle gå ner till lill sand. Vi var där i kanske två timmar sen blev Kim fruktansvärt less, stackarn var ju tvungen att vara där med två tjejer helt ensam, Alex var tvungen att jobba. Men kim överlevde iaf ; ) Sen gick vi hem till Eve och satte på hennes vattenspridaren, var tvungen för om man skulle ligga ute där mot tegelväggen så kan jag lova att de skulle vara fär varmt utan den. De var ju som ett tag sen man sprang igenom en vattenspridare haha ; )

Btw så fick jag en bikini av Eve, tack sötis!  : ))

Sen for jag hem och tvättade bilen och mopeden, sen var de bara att hoppa i duschen, sen for jag och Alex in till stan, åt på waldorf med Eve och Kim och sen for vi hem till Eve och spelade cirkus, vill dock inte berätta resultatet men ni kan ju alltid gissa själv.  ; )


Idag så vet jag inte riktigt vad jag ska göra mer än att jag och alex ska gå på bio, myys!
 ska nog fara på helex nu om ett tag hade jag tänkt, ska fråga om Stina vill följa med.

Maria kom hem igår btw, Kul!  :  ))♥




En bild från när jag och Maria var på stan sist : )

RSS 2.0